Yhteistyö

 

Blogissani tahdon tarjota lukijoille vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Oma hyvä elämäni koostuu itseni kehittämisestä ja maailmankuvan laajentamisesta mm. matkustelun kautta. Haluan kokea ja nähdä uusia asioita, jotka opettavat minulle uutta itsestäni ja ympäristöstäni. Arjessa pyrin mahdollisimman paljon toteuttamaan kestävää kehitystä tukevia arvoja. Rakkaudella valmistettu laadukas ruoka on sydämen asia minulle.

 

Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemoihin ja arvoihin sopivien yritysten ja tuotteiden kanssa. Valitsen blogini yhteistyöt huolella, sillä haluan pitää sisällön laadukkaana ja aina mahdollisimman paljon kohdeyleisöäni kiinnostavana.

 

Olen kiinnostunut uusista yhteistyömahdollisuuksista ja niihin liittyen minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: mariannukkav@gmail.com

 

Olen muun muassa tehnyt yhteistyötä seuraavien matkayritysten kanssa:

 

Haluan omassa arjessa kannattaa mahdollisimman paljon eettistä kuluttamista ja pienyrittäjyyttä. Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien pienyritysten kanssa:

 

 

Muut yhteistyöpostaukset löydät täältä.

 

Yhteistyöt toteutan pääsääntöisesti postauksina blogissani sekä Instagramissa ja/tai Facebookissa. Postausyhteistöihin voi sisältyä myös sisällöntuottamista Instagramiin ja/tai Facebookiin. Haluan kehittyä sisällöntuottajana, joten olen kiinnostunut myös muista mahdollisuuksista yhteistyöhön.

 

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on idea yhteistyöstä tai ideoidaan yhdessä yritystäsi ja blogini lukijakuntaa palveleva yhteistyö.

 

Demografiset tiedot

 

Blogini kohderyhmä on kolmekymppiset maailmasta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet naiset, jotka tavoittelevat rohkeasti omia unelmia.

 

  • Blogini tavoittaa ~5000 uniikkia lukijaa kuukaudessa.
    • Heistä n. 80% on naisia
    • Näistä naisista 25-34-vuotiaita on ~48% ja 35-44-vuotiaita ~44%

 

  • ~85% blogini lukijoista on Suomesta, ja heistä ~55% on pääkaupunkiseudulta ja ~25% on muista suurista kaupungeista.
  • Keskimäärin aikaa sivustolla vietetään ~4 minuuttia
Olen sitoutunut merkitsemään yhteistyöni niin täällä blogissa kuin muualla sosiaalisessa mediassa PingEthics:n ohjeistuksen mukaisesti.

etiikka

Toteutan myös yritysten omiin kanaviin sisältöä. Sisällöntuotantoa toteutan sosiaaliseen mediaan sekä painettuihin julkaisuihin. Annan mielelläni lisätietoja ja kustannusarvioita sähköpostitse.

 

Hyvinvointikoulutuksista ja -luennoista voit olla myös yhteydessä sähköpostitse. Koulutuksia ja luentoja toteutan pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta mikäli haluat minut kauemmaksi, mietitään yhdessä tapa toteuttaa se.